04 de març, 2010

Un discurs que Balears necessita

Confiança en sí mateixa. Aquesta és la imatge que s’ha pogut percebre de n’Aina Calvo, batllessa de Palma, aquest matí al “Bon Dia Balears” d’IB3. Al principi ha mostrat una mica de nervis i ha pecat de, durant cinc minuts, mantenir un discurs massa enfadat.

No obstant, ha pogut reconciliar-se ràpidament amb ella mateixa, entre d’altres coses per la massa bona voluntat de la parella de periodistes que l’entrevistaven. Ha pogut demostrar clarament la seva convicció de que les seves idees i les seves iniciatives per a la millora de la ciutat de Palma són les millors que es poden oferir.

També hem pogut comprovar la seva convicció de que aquesta situació política a Balears només pot superar-se amb l’ajuda de tots els partits que conformen l’esfera política de la capital illenca. Llevat d’algun retret als partits que anteriorment formaven la majoria de govern a Balears (PP i UM) ha seguit un discurs molt amable i “de suma”.

No m’ha sorprès, venint d’aquesta crack de la política balear, però sempre agrada que et recordin que a les Illes sí que existeixen polítics amb un discurs clar i amb ganes d’engrescar-se amb la ciutadania. Amb un discurs que convida a la cooperació i a superar els entrebancs i no a retreure actes totalment negatius, que han de ser denunciats, però obviats per tal de millorar la imatge de la política en global sense acudir a la necessitat de rebaixar-se a l’enfrontament.

Aina Calvo és la cara més lluent, moderna i jove de la política Balear. Justament la batllessa que Palma necessita. Molt bon discurs-entrevista.

2 comentaris:

  1. Subscric la conclusió! Tant de bo que n'hi hagués molts més com ella!

    ResponElimina
  2. Dins la gran colvusió política que viven les Illes en aquests moments, la millor batllesa que ha tengut mai Palma (paraules que m'han dit avui mateix a una benzinera) ens torna l'esperança per pensar que això pot ser d'una altra manera, ens dona forces per pensar que no tot està perdut i que junts (polítics i ciutadania, amb persones com Aina Calvo al capdavant) ho superarem i aquesta legislatura, la més dificil i"llarga" que hem viscut, serà recordada com la legislatura de la "neteja", sempre esperant que quan arribi el moment de renovar governs,la gent ho valori i poguem dedicar totes les nostres energies a fer realitat les polítiques socialsites a totes les institucions, deixant enrera aquest mal son.
    Subcric les teves paraules!!! Segueix així!!!

    ResponElimina